Menu Sluiten

Laadpaal Thuis Installeren Antwerpen Regio Putte

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

02184530218453

More info

tags: Oplaadpaal Elektrische Auto Antwerpen – Leveranciers Laadpalen – Handelaars Oplaadpaal Elektrische Auto Antwerpen – Laadpalen Regio Beerzel – Bedrijven Laadpalen – 

Wenst u meer info over laadpaal thuis installeren antwerpen regio putte kijk dan vlug op https://www.elektrowouters.be/ | Laadpaal Thuis Installeren Antwerpen Regio Putte

Laadpalen | Domotica | Verlichting | Electriciteit | Netwerkbeheer | 

Laadpalen Laadpaal Thuis Installeren Antwerpen Regio Putte

Heeft u al overwegend gedacht aan het installeren van een laadpaal thuis? In de regio van Antwerpen en Putte is het mogelijk om te voorzien in een laadoplossing voor uw elektrische auto. Wist u dat u als particulier bent voordelig uit kan zijn bij de installatie van een laadpaal thuis? In deze blog leggen we uit wat de mogelijkheden zijn binnen de regio Antwerpen en Putte.

Waarom is het handig om een laadpaal thuis te installeren?

Een laadpaal thuis installeren is niet alleen handig, maar ook zeer voordelig. Als particulier heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een subsidie. Hierdoor bent u veel goedkoper uit bij het aanschaffen en installeren van een laadpaal voor thuis. Een laadpaal thuis biedt voordelen zoals;

    • U bent niet afhankelijk meer van openbare oplaadpunten

    • Flexibel laden & kosten besparen

    • Gemakkelijk laden wanneer u thuis bent

Wat zijn de mogelijkheden binnen regio Putte – Antwerpen?

Binnen de regio Putte en Antwerpen heb je verschillende mogelijkheden om een laadpaal thuis te installeren. Elektro Wouters biedt een breed scala aan laadpalen voor thuis in deze regio. Er zijn verschillende soorten laadpalen, zo heb je laadpalen met één tot meerdere aansluitingen. Afhankelijk van hoeveel elektrische auto´s je in huis hebt kun je daarmee rekening houden. Naast de verschillende varianten in laadpalen is het goed om ook na te denken over de opbouw van de laadpaal thuis. Deze zit meestal als een vast onderdeel van je woning. Daarom is een keuze qua design belangrijk. Het is ook belangrijk om je te verdiepen in welke technieken daarvoor geschikt zijn.
Demontage en montage van laadpalen zijn vaak kosten die men moet betalen bij aanschaf van een laadpaal thuis. Hieronder laten we de kosten zien inclusief demontage en montage.

Wat zijn de kosten voor laadpaal thuis installeren regio Antwerpen Putte?

De prijs voor een laadpaal thuis installatie binnen de regio Putte en Antwerpen hangt erg af van het aantal aansluitingen op de laadpaal. Daarbij is er ook een prijsverschil tussen monteur installaties versus zelf installaties.

Soort Aantal aansluitingen Monteur installatie Zelf Installatie
Slimme Wallbox 8A 1-fase 1 €535 €375
Slimme Wallbox 11A 1-fase 1 €625 €455
Slimme Wallbox 16A 1-fase 1 €675 €495
Slimme Wallbox 22A 1-fase 1 €725 €545
Slimme Wallbox 32A 3-fase 3 €1.195 €815
Slimme Wallbox 40A 3-fase 3 €1.295 €925

Voordelen van een laadpaal thuis

Een laadpaal thuis is enorm voordelig voor iedereen met een elektrische auto. Het is een gunstige situatie aangezien je privé haalt wat meer energie uit je laadpaal. Ook ben je voordeliger uit dan wanneer je gebruik maakt van openbare oplaadpunten. Daarnaast heb je bij een laadpaal thuis meer controle over het laden van je auto, je kunt hierbij namelijk zelf de snelheid bepalen waarmee je je auto oplaad. Aangezien de meeste laadpalen voorzien zijn van slimme technologie, kun je deze meestal ook bedienen via een app.

Laadpaal installeren bij Elektro Wouters

Elektro Wouters maakt het mogelijk om een laadpaal thuis te installeren bij je woning in de regio Putte – Antwerpen. Laadpalen die door Elektro Wouters geïnstalleerd worden zijn van hoge kwaliteit. Ze bieden volledige service, van advies tot installatie. Bovendien bieden ze ook diverse garanties, zoals een vijf jaar garantie op hun laadpalen en een garantie van 3 jaar op installatie.

Conclusie

Het installeren van een laadpaal thuis in de regio Putte en Antwerpen is niet alleen voordelig, maar ook zeer handig. Je bent niet meer afhankelijk van openbare oplaadpunten, waardoor je meer flexibiliteit hebt. Bovendien is het mogelijk om voordeel te behalen door middel van een subsidie. Uiteraard is het ook belangrijk om een concessie te maken qua design en te kiezen voor een laadpaal dat past bij uw woning. Bij Elektro Wouters staan zij garant voor de installatie van een hoogwaardige laadpaal thuis voor een voordelige prijs. Kijk voor meer informatie hier.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Laadpaal thuis installeren antwerpen regio putte

!–StopPubText–>.